GLÒRIA AULEDA al CENTRE D'ART LA RECTORIA2+2+1 és una exposició col·lectiva de cinc d’aquests artistes que han deixat una empremta a la Rectoria. De fet,  alguns d’ells encara hi estan molt vinculats.
Albert Cubells+Carles Vives+Glòria Ortega+Glòria Auleda+Andy Schuster

2+2+1
Exposició col·lectiva del 6 al 28 de juliol
Inauguració dissabte 6 de juliol a les 12h del migdia
Lloc: Centre d’Art La Rectoria, Sant Pere de Vilamajor

Dos i dos i un (2+2+1)
Punt de fusió del Seleni? (Se 221˚C). Coordenades celestes? geogràfiques? cartesianes? (X2,Y2, Z1), esfèriques o marines?.Una numeració que pot indicar i tenir molts significats, fins i tot… el saldo del nostre/meu compte corrent.
Triant a l'atzar un carrer o una carretera del nostre planeta, apareix aquesta numeració infinitat de vegades, en adreces postals (núm. 2, 2n-1a), apartats de correus, guixetes, en  moltes coses!
Motels, hostals, hotels, com el de Cabarete! a Puerto Plata (República Dominicana), amb vistes al mar, per descomptat. 

I així podria seguir i seguir fins a l'obsessió, o potser com un joc, o més aviat com una maleïda paranoia.
Segur que més d'un dels que esteu davant d'aquest text, dedicant-hi un temps per a llegir-lo, el numeret li recordarà a alguna altra cosa, indret, fet o potser als mesos que resten per a pagar l’hipoteca!.
Res més lluny de la nostra intenció, no cal marejar més la perdiu, en realitat aquestes xifres són el resultat d'aplegar un grup de cinc ànimes artistes amb un propòsit comú: mostrar els seus treballs i donar forma  a aquesta exposició col·lectiva en aquest punt quilomètric (Km 221) que convergeix aquí, vés per on com són les coses, just aquí, a la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JORDI CERDÀ a Galería de Arte & Documentos